Nadaljuj | Več

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

Na www.rogosport.si želimo obiskovalcem ponuditi opremo in storitve pod najugodnejšimi pogoji. Pri tem zagotavljamo hitro in zanesljivo dostavo ter prodajno podporo preko telefonske številke 01/430-54-10. Posebno skrb posvečamo varovanju in spoštovanju zasebnosti naših obiskovalcev ter uporabnikov. ROGO-ŠPORT podaja in servis koles in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko www.rogosport.si urejata s temi splošnimi pogoji. Kupec je fizična oseba, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za kupce veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov.

V primerih, ko preko www.rogosport.si naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, po teh pogojih ne šteje kot kupec iz predhodnega odstavka in zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.

Vse cene so v EUR in imajo že vključen 22% DDV.

NAROČANJE

ROGO-ŠPORT preko www.rogosport.si sprejeta naročila obravnava kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče na tel. št.: 01/430-54-10 ali preklic javi na rogosport@siol.net v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila ali telefonskega klica, da je naročilo v obdelavi.Po prejemu obvestila, da je naročilo v obdelavi preklic naročila ni možen.

KOMERCIALNI POGOJI

Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko www.rogosport.si . Kupec lahko preko www.rogosport.si naročeno blago prevzame, pregleda in se o naročenem blagu dodatno informira ter plača kupnino tudi v trgovini ROGO-ŠPORT (Dunajska 45, 1000 Ljubljana)

OBDELAVA NAROČILA

Podjetje ROGO-ŠPORT potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere Vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. ROGO-ŠPORT bo z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričel takoj po prejemu naročila. Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun . V ta namen bomo med rednim delovnim časom preverjali prilive na transakcijski račun podjetja (SI56 0201 4026 0195 674).

PREVZEM IN DOSTAVA

Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 8. uri po prejemu potrdila o plačilu.ROGO-ŠPORT bo najkasneje ob tej uri pričel z izvajanjem aktivnosti potrebnih za realizacijo sprejetega naročila. Vse izdelke na zalogi odpremimo najkasneje v 2 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila. V nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Kupec lahko na lastno željo naročeno blago prevzame na sedežu trgovine ROGO-ŠPORT (Dunajska 45, Ljubljana) vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 9.00 in 17.00 uro in v soboto med 9.00 in 13.00 uro, po prejemu obvestila da je blago pripravljeno. Na željo kupca bo dostavo naročenega blaga izvedel ROGO-ŠPORT preko hitre pošte in sicer po ceni 25€/naročilo za kolesa ter 5€/naročilo za drobni material.

CENIK DOSTAVE

Dostavo blaga opravljamo preko hitre pošte. Cenik za dostavo velja za celotno Slovenijo.

  • drobni material ………. 5€/naročilo
  • kolesa ……... 25€/naročilo

GARANCIJA

Vsa kolesa kupljena preko www.rogosport.si imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ob upoštevanju splošnih pogojev uporabe. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku.

Za kakršne koli informacije glede spletnega nakupa smo vam na voljo vsak delovni dan od ponedeljka do petka od 8.00 do 19.00 ure in v soboto od 8.00 do 13.00 ure na telefonski številki 01/430-54-10

HVALA za ZAUPANJE!